Jaume Vilaseca Jazz Parsons Project 2022

WEB FLAC (Tracks) 264 MB | Cover | 49:02
Jazz, Vocal Jazz | Label: DiscMedi S.A.

Nou treball discogràfic, el novè, del pianista Jaume Vilaseca on recrea la música dels compositors Eric Woolfson i Alan Parsons, especialment dels primers i exitosos àlbums conceptuals de finals dels anys setanta.
Enregistrat i mesclat durant els mesos del primer confinament per pandèmia al seu “homestudio” personal, el pianista evoca les atmosferes d’aquells vinils inoblidables construint artesanalment unes bases electròniques que l’inspiren per a la improvisació. Aquesta sonarà a jazz clàssic a vegades (alguns temes tenen fortes reminiscències teatrals o cinematogràfiques) o bé altres a jazz modal, be bop,funk…
Cal destacar la meravellosa col·laboració de la seva filla, la cantant Mar Vilaseca en el tema ‘Day after Day (The Show must go on)’. Com s’explica en els crèdits, la Mar va enregistrar la veu un any després, ja desconfinats des de Nova York, ciutat on resideix des de llavors.

Tracklist
1. Jaume Vilaseca – I Robot
2. Jaume Vilaseca – Day After Day (The Show Must Go On)
3. Jaume Vilaseca – Hyper-Gamma-Spaces
4. Jaume Vilaseca – Shadow of a Lonely Man
5. Jaume Vilaseca – Children of the Moon
6. Jaume Vilaseca – Maybe a Price to Pay
7. Jaume Vilaseca – Time
8. Jaume Vilaseca – Lucifer
9. Jaume Vilaseca – The Cask of Amontillado
10. Jaume Vilaseca – To One in Paradise

此隐藏内容查看价格5立即支付

此隐藏内容仅限VIP查看升级VIP

0

评论0

没有账号? 注册  忘记密码?